Greater Johnstown Senior High School

Skip to main content
Bell Schedules » 2018/19 SUMMIT LUNCH

2018/19 SUMMIT LUNCH

2018/19 SUMMIT LUNCH STUDENT BELL SCHEDULE FOR SUMMIT ACADEMY
Description / Period Start Time End Time Length
HOMEROOM 7:35 AM 7:40 AM 5 min
PERIOD 1 7:40 AM 8:22 AM 42 min
PERIOD 2 8:26 AM 9:08 AM 42 min
PERIOD 3 9:12 AM 9:54 AM 42 min
PERIOD 4 9:58 AM 10:40 AM 42 min
PERIOD 5 10:44 AM 11:26 AM 42 min
PERIOD 6 11:30 AM 12:00 PM 30 min
LUNCH 12:02 PM 12:32 PM 30 min
PERIOD 6 12:34 PM 12:46 PM 12 min
PERIOD 7 12:50 PM 1:32 PM 42 min
PERIOD 8 1:36 PM 2:18 PM 42 min